Referenties

Lees de referenties over Tuinborden.com en ervaar wat anderen van de makelaarsborden, de werkwijze en de expertise vinden. Neem contact op om dit zelf mee te maken!

Snel en goed!

“Tuinborden.com regelt onze tuinborden snel en goed, tegen een goede prijs en kwaliteit verhouding. Het zijn mooie tuinborden qua kleur, materialisering en stevigheid." 

"Wij gebruiken de gezeefdrukte versie, die langer kleurvast blijft. Ook de 3-hoek borden zijn van goede kwaliteit. Wij zijn altijd blij met de snelle en correcte levering van Tuinborden.com.”

-Zonneveld Vastgoed-

Uitstekende service!

“5 jaar geleden heb ik Makelaardij Thuis opgestart en al vrij snel hebben wij Tuinborden.com ingeschakeld voor het ontwerpen van onze makelaarsborden en raambiljetten.

Tuinborden.com dacht met ons mee in het ontwerp en nog steeds bestellen wij tot volle tevredenheid de borden en de raambiljetten. De service is goed en bestellingen worden netjes bij ons op kantoor bezorgd.”

-Makelaardij Thuis-

Niks is te gek!

“Bij het starten van een makelaarskantoor komt veel kijken. Zo moeten ook alle mogelijke investeringen tegen elkaar worden afgewogen om een gezond bedrijf te voeren in de huidige woningmarkt.

Ik wilde voor mijn kleinschalige makelaardij graag luxe, sierlijke én eenvoudig te installeren makelaarsborden, naar mijn eigen huisstijl, in plaats van een standaard tuinbord. Dat bleek lang niet overal mogelijk te zijn!

Via internet ben ik bij Tuinborden.com terecht gekomen. Zij boden maatwerk tegen een reële prijs en in goed overleg is mijn tuinbord samengesteld en geleverd. Ik ben er heel tevreden mee!”

-Vicky Briaire Makelaardij-

Flexibele levering!

“In het voorjaar van 2010 hebben wij na digitaal onderzoek contact gezocht met Tuinborden.com. De ruime keuze van het assortiment, de vriendelijkheid en aangename prijsstelling heeft ons doen besluiten om de makelaarsborden van ons (startende) makelaarskantoor bij Tuinborden.com te bestellen.

Tot op heden hebben wij daar geen spijt van gehad. Inmiddels hebben wij ongeveer 100 tuinborden besteld en komen ook onze raamborden bij Tuinborden.com vandaan. Uiteraard bestellen wij pas als het te laat is. Als het bord in tuin moet staan en er echt geen alternatief meer denkbaar is, vragen wij om een nieuwe zending. Levertijd gisteren! Ondanks dat zorgt Tuinborden.com ervoor dat de levering spoediger plaatsvindt dan gebruikelijk is. En er is altijd flexibiliteit als het gaat om ophalen, bezorgen e.d.”

-Kleijn Makelaars-

Prima prijs en kwaliteit verhouding!

“We hebben een jarenlange uitstekende relatie met Tuinborden.com, die zelfs terug gaat tot de jaren ’80.

Wij zijn meer dan tevreden over de kwaliteit van de producten die Tuinborden.com levert. Zij voldoen aan de hoge eisen die wij daaraan stellen tegen een prima prijs-kwaliteitverhouding.”

-Drechtsteden Makelaars-