Over ons

U wilt zich als makelaar graag onderscheiden. Uw eigen huisstijl valt u natuurlijk al op. Maar net zo belangrijk: u onderscheidt zich van de rest door uw opvallende en kwalitatief perfecte makelaarsbord.

Op Tuinborden.com treft u het grootste assortiment tuinborden aan, aangeboden door ons grote verkoopnetwerk in de BENELUX. Er zit dus altijd wel een dealer van onze borden bij u in de buurt! Met meer dan 40 jaar ervaring en ontwikkeling in deze productgroep, bieden wij u de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Alle frames en borden worden in Nederland ontworpen en geproduceerd.

"Onderscheidend zijn met een makelaarsbord van Tuinborden.com!"

Goede prijs-/ kwaliteitverhouding

Kwaliteit staat bij ons voorop, dus goede materialen zijn van groot belang. De door ons geproduceerde makelaarsborden worden gemaakt van aluminium. Aluminium is sterk, lichtgewicht, laat zich goed bewerken, kan in elke gewenste kleur worden gecoat, en heel belangrijk: het roest niet!

We hebben ook verschillende accessoires, zoals bevestigingsklemmen, roestvaste materialen (zoals RVS en / of kunststof). De tuinbordplaten worden vervaardigd uit een hoogwaardig slagvaste kunststof van aluminium sandwichplaat (afhankelijk van het type frame).

Bij elk makelaarsbord, waar spandoeken worden gebruikt, wordt uw ontwerp geprint op een blockout materiaal (met een zwarte tussenlaag) om doorschijnen te voorkomen.

Referentie

“Tuinborden.com regelt onze tuinborden snel en goed, tegen een goede prijs en kwaliteit verhouding. Het zijn mooie tuinborden qua kleur, materialisering en stevigheid." 

"Wij gebruiken de gezeefdrukte versie, die langer kleurvast blijft. Ook de 3-hoek borden zijn van goede kwaliteit. Wij zijn altijd blij met de snelle en correcte levering van Tuinborden.com.”

-Zonneveld Makelaars-

Alle referenties

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Offerteaanvraag 0184 – 726 040