Vline Base Makelaarsbord

VLINE MET EEN EXTRA BASIS!

Het driehoekvormig tuinbord, Vline, is al even bekend. Hier is het nieuwe Vline Base makelaarsbord op gebaseerd. De asymmetrische vorm maar dan verder uitgebreid met een extra bord voor een extra reclameboodschap. Meer ruimte om meer informatie over te brengen. En zeg nu zelf, het tuinbord is de moeite waard om nog eens uw hoofd voor om te draaien.

Zo produceren en monteren wij alle tuinborden in eigen beheer, zo ook het Vline Base makelaarsbord. Het voordeel hiervan is dat wij snel en makkelijk kunnen inspringen op de wensen van onze klanten.

Voor het bedrukken van de tuinbordplaten maken wij gebruik van een digitaal- of zeefdrukprocedé. Heeft u wensen over de bedrukking of de afmeting van het tuinbord? Informeer ons hierover want wij denken graag met u mee naar de oplossing.

Dit tuinbord maakt gebruik van een 50 mm dik vierkant of 60 mm dik ronde aluminium staander. Het Vline Base makelaarsbord wordt standaard geleverd met een S1 grondpin. Maar u heeft de keuze uit alle 5 typen grondpinnen.


GRONDPINNENAlle voordelen op een rijtje over ons Vline Base makelaarsbord:

*) Een eenvoudig hanteerbaar lichtgewicht aluminium frame
*) Een volledig aluminium niet roestend frame
*) Alle onderdelen zijn van RVS en kunststof, roesten is ook hier niet mogelijk
*) Alle onderdelen zijn uitwisselbare en na te bestellen
*) De sandwich tuinbordplaten zijn van massief slagvast kunststof of aluminium
*) Een krasvaste bedrukking door middel van zeefdruk of digitaal druk
*) Voorzien van slimme grondpinnen wat zorgt voor stormvaste tuinborden
*) Onze ervaring van 32 jaar wordt in alle tuinborden verwerkt
*) Van A tot Z volledig in Nederland geproduceerd

 


Wilt u een gratis ontwerp ontvangen van uw Vline Base makelaarsbord, zodat u zich een beeld kunt vormen hoe uw reclameboodschap er op dit bord uitziet? Neem nu dan direct contact met ons op, informeer ons over uw wensen en ontvang een vrijblijvend ontwerp van uw tuinbord.


Afmetingen

Hoofdbord: 495 x 745 mm
Onder-bord: 425 x 250 mm