Vertiline Budget C Makelaarsbord

EENVOUDIG MAAR MODERN!

U heeft een goed maar budget technisch tuinbord nodig. Eentje die uw reclameboodschap goed overbrengt, duidelijk aanwezig is in een tuin, maar wel budget technisch voor u goed is. Dan is het Vertiline Budget C makelaarsbord uitermate geschikt voor u. Het is een modern tuinbord, die uw boodschap goed weergeeft en tegen een zeer redelijke prijs aan te schaffen is.

Zo produceren en monteren wij alle tuinborden in eigen beheer, zo ook het Vertiline Budget C makelaarsbord. Het voordeel hiervan is dat wij snel en makkelijk kunnen inspringen op de wensen van onze klanten.

Voor het bedrukken van de tuinbordplaten maken wij gebruik van een digitaal- of zeefdrukprocedé. Heeft u wensen over de bedrukking? Informeer ons hierover want wij denken graag met u mee naar de oplossing.

Dit tuinbord maakt gebruik van een 48 mm dik ronde aluminium staander. Het Vertiline Budget C makelaarsbord wordt standaard geleverd met een S1 grondpin.


GRONDPINNENAlle voordelen op een rijtje over ons Vertiline Budget C makelaarsbord:

*) Een eenvoudig hanteerbaar lichtgewicht aluminium frame
*) Een volledig aluminium niet roestend frame
*) Alle onderdelen zijn van RVS en kunststof, roesten is ook hier niet mogelijk
*) Alle onderdelen zijn uitwisselbare en na te bestellen
*) De sandwich tuinbordplaten zijn van massief slagvast kunststof of aluminium
*) Een krasvaste bedrukking door middel van zeefdruk of digitaal druk
*) Voorzien van slimme grondpinnen wat zorgt voor stormvaste tuinborden
*) Onze ervaring van 32 jaar wordt in alle tuinborden verwerkt
*) Van A tot Z volledig in Nederland geproduceerd

 


Wilt u een gratis ontwerp ontvangen van uw Vertiline Budget C makelaarsbord, zodat u zich een beeld kunt vormen hoe uw reclameboodschap er op dit bord uitziet? Neem nu dan direct contact met ons op, informeer ons over uw wensen en ontvang een vrijblijvend ontwerp van uw tuinbord.

 


Afmetingen

Bord 1
Hoofdbord: 429 x 606 mm