Twinline Banner Makelaarsbord

STRAK, STIJLVOL EN GROOT!

Bent u op zoek naar een tuinbord die gebruikt maakt van een dubbelframe, en dus nog steviger in de grond staat? Daarbij moet het bord duidelijk opvallen door, laten we zeggen, een spandoek? Met het Twinline Banner makelaarsbord heeft u dan het juiste bord in handen. Het populaire spandoeken concept inclusief een dubbel frame zorgen voor de extra aandacht!

Zo produceren en monteren wij alle tuinborden in eigen beheer, zo ook het Twinline Banner makelaarsbord. Het voordeel hiervan is dat wij snel en makkelijk kunnen inspringen op de wensen van onze klanten.

Voor het bedrukken van de spandoeken maken wij gebruik van een digitaal- of zeefdrukprocedé. Heeft u wensen over de bedrukking? Informeer ons hierover want wij denken graag met u mee naar de oplossing.

Dit tuinbord maakt gebruik van een 50 mm dik vierkante of ronde aluminium staander. Het Twinline Banner makelaarsbord wordt standaard geleverd met een B1 grondpin. Maar u heeft de keuze uit 5 grondpinnen.


GRONDPINNENAlle voordelen op een rijtje over ons Twinline Banner makelaarsbord:

*) Een eenvoudig hanteerbaar lichtgewicht aluminium frame
*) Een volledig aluminium niet roestend frame
*) Alle onderdelen zijn van RVS en kunststof, roesten is ook hier niet mogelijk
*) Alle onderdelen zijn uitwisselbare en na te bestellen
*) Een krasvaste bedrukking door middel van zeefdruk of digitaal druk
*) Voorzien van slimme grondpinnen wat zorgt voor stormvaste tuinborden
*) Onze ervaring van 32 jaar wordt in alle tuinborden verwerkt
*) Van A tot Z volledig in Nederland geproduceerd

 


Wilt u een gratis ontwerp ontvangen van uw Twinline Banner makelaarsbord, zodat u zich een beeld kunt vormen hoe uw reclameboodschap er op dit bord uitziet? Neem nu dan direct contact met ons op, informeer ons over uw wensen en ontvang een vrijblijvend ontwerp van uw tuinbord.


Afmetingen

Spandoek: 1010 x 1010 mm