Swingline Budget Makelaarsbord

MEESWINGEN IN BUDGET!

Dat een tuinbord kan meeswingen is bekend, maar dat dat ook in budget kan….. Ons Swingline Budget makelaarsbord swingt mee in de wind tegen een budget prijs. Zo profiteert u van een uitzonderlijk tuinbord voor uw verkoopreclame en krijgt het de aandacht van voorbijgangers die het verdient. Dit bord doet met recht zijn naam aan ‘swingen in budget’.

Zo produceren en monteren wij alle tuinborden in eigen beheer, zo ook het Swingline Budget makelaarsbord. Het voordeel hiervan is dat wij snel en makkelijk kunnen inspringen op de wensen van onze klanten.

Voor het bedrukken van de tuinbordplaten maken wij gebruik van een digitaal- of zeefdrukprocedé. Heeft u wensen over de bedrukking of de afmeting van het tuinbord? Informeer ons hierover want wij denken graag met u mee naar de oplossing.

Dit tuinbord maakt gebruik van een 25 mm dik vierkant aluminium staander. Het Swingline Budget makelaarsbord wordt standaard geleverd met een B1 grondpin.


GRONDPINNENAlle voordelen op een rijtje over ons Swingline Budget makelaarsbord:

*) Een eenvoudig hanteerbaar lichtgewicht aluminium frame
*) Een volledig aluminium niet roestend frame
*) Alle onderdelen zijn van RVS en kunststof, roesten is ook hier niet mogelijk
*) Alle onderdelen zijn uitwisselbare en na te bestellen
*) De sandwich tuinbordplaten zijn van massief slagvast kunststof of aluminium
*) Een krasvaste bedrukking door middel van zeefdruk of digitaal druk
*) Voorzien van slimme grondpinnen wat zorgt voor stormvaste tuinborden
*) Onze ervaring van 32 jaar wordt in alle tuinborden verwerkt
*) Van A tot Z volledig in Nederland geproduceerd

 


Wilt u een gratis ontwerp ontvangen van uw Swingline Budget makelaarsbord, zodat u zich een beeld kunt vormen hoe uw reclameboodschap er op dit bord uitziet? Neem nu dan direct contact met ons op, informeer ons over uw wensen en ontvang een vrijblijvend ontwerp van uw tuinbord.

 


Afmetingen

Hoofdbord: 429 x 606 mm
Opzetbord: 429 x 135 mm