Softline 45 Makelaarsbord

45 GRADEN GEKANTELD!

Het Softline tuinbord is in feite het enige echte bord in makelaarsland. Om hier dan toch een aanpassing aan te doen, waarmee de aandacht ook getrokken wordt, was er voor ons maar een mogelijkheid: het bord kantelen. Hiermee ontstond het Softline 45 makelaarsbord.

Zo produceren en monteren wij alle tuinborden in eigen beheer, zo ook het Softline 45 makelaarsbord. Het voordeel hiervan is dat wij snel en makkelijk kunnen inspringen op de wensen van onze klanten.

Voor het bedrukken van de tuinbordplaten maken wij gebruik van een digitaal- of zeefdrukprocedé. Heeft u wensen over de bedrukking of de grote van het bord? Informeer ons hierover want wij denken graag met u mee naar de oplossing.

 

Dit tuinbord maakt gebruik van een 25 mm dik vierkant aluminium staander. Het Softline 45 makelaarsbord wordt standaard geleverd met een B1 grondpin, vervaardigd uit gegalvaniseerd staal.


GRONDPINNENAlle voordelen op een rijtje over ons Softline  45 makelaarsbord:

*) Een eenvoudig hanteerbaar lichtgewicht aluminium frame
*) Een volledig aluminium niet roestend frame
*) Alle onderdelen zijn van RVS en kunststof, roesten is ook hier niet mogelijk
*) Alle onderdelen zijn uitwisselbare en na te bestellen
*) De sandwich tuinbordplaten zijn van massief slagvast kunststof of aluminium
*) Een krasvaste bedrukking door middel van zeefdruk of digitaal druk
*) Voorzien van slimme grondpinnen wat zorgt voor stormvaste tuinborden
*) Onze ervaring van 32 jaar wordt in alle tuinborden verwerkt
*) Van A tot Z volledig in Nederland geproduceerd

 


Wilt u een gratis ontwerp ontvangen van uw Softline 45 makelaarsbord, zodat u zich een beeld kunt vormen hoe uw reclameboodschap er op dit bord uitziet? Neem nu dan direct contact met ons op, informeer ons over uw wensen en ontvang een vrijblijvend ontwerp van uw tuinbord.

 


Afmetingen

Hoofdbord: 497 x 497 mm