Pyloon Makelaarsbord

TO THE POINT… NO NONSENSE!

Op zoek naar een rechttoe en rechtaan makelaarsbord, die gewoon to the point de boodschap overbrengt? Dan is het Pyloon makelaarsbord voor u uitermate geschikt. Een ideaal frame voor een makelaar die zijn tuinbordenpark wil uitbreiden vanwege de drukte. Ook voor starters is dit makelaarsbord zeer geschikt.

Zo produceren en monteren wij alle tuinbordframes in eigen beheer, zo ook het Pyloon bordframe wat een v vorm bord is. Het voordeel hiervan is dat wij snel en makkelijk kunnen inspringen op de wensen van onze klanten.
Voor het bedrukken van de tuinbordplaten maken wij gebruik van een digitaal- of zeefdrukprocedé. Heeft u wensen over de bedrukking? Informeer ons hierover want wij denken graag met u mee naar de oplossing.

Dit tuinbord maakt gebruik van een 25 mm dikke aluminium staander. Het Pyloon makelaarsbord wordt standaard geleverd met een B1 grondpin, die vervaardigd is uit gegalvaniseerd staal.


GRONDPINNENAlle voordelen op een rijtje over ons Pyloon makelaarsbord:

*) Een eenvoudig hanteerbaar lichtgewicht aluminium frame
*) Een volledig aluminium niet roestend frame
*) Alle onderdelen zijn van RVS en kunststof, roesten is ook hier niet mogelijk
*) Alle onderdelen zijn uitwisselbare en na te bestellen
*) De sandwich tuinbordplaten zijn van massief slagvast kunststof of aluminium
*) Een krasvaste bedrukking door middel van zeefdruk of digitaal druk
*) Voorzien van slimme grondpinnen wat zorgt voor stormvaste tuinborden
*) Onze ervaring van 32 jaar wordt in alle tuinborden verwerkt
*) Van A tot Z volledig in Nederland geproduceerd

 


Wilt u een gratis ontwerp ontvangen van uw Pyloon, zodat u zich een beeld kunt vormen hoe uw reclameboodschap er op dit bord uitziet? Neem nu dan direct contact met ons op, informeer ons over uw wensen en ontvang een vrijblijvend ontwerp van dit makelaarsbord.

 


Afmetingen

Geschikt voor ieder formaat v-bord.