Lightline en Sline Makelaarsbord

ALTIJD ZICHTBAAR DOOR LICHT!

Op zoek naar een tuinbord die de luxe uitstraalt voor overdag en de schittering ’s nachts, dan is het Lightline makelaarsbord iets voor u! De schittering komt doordat dit bord twee bolstaande lichtdoorlatende tuinbordplaten heeft. En voorzien van licht, is het net een professioneel verlichte reclamezuil.

Liever alleen de luxe en niet de schittering, ook dat is mogelijk. Met het Sline makelaarsbord, de onverlichte versie van de Lightline.

Zo produceren en monteren wij alle tuinbordframes in eigen beheer, zo ook het Lightline of Sline makelaarsbord. Het voordeel hiervan is dat wij snel en makkelijk kunnen inspringen op de wensen van onze klanten.
Voor het bedrukken van de tuinbordplaten maken wij gebruik van een digitaal- of zeefdrukprocedé. Heeft u wensen over de bedrukking? Informeer ons hierover want wij denken graag met u mee naar de oplossing.

Beide makelaarsborden maken gebruik van een 25 mm dik vierkante aluminium staander. Het Lightline of Sline makelaarsbord wordt standaard geleverd met een B1 grondpin en is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal.


GRONDPINNENAlle voordelen op een rijtje over onze Lightline of Sline makelaarsborden:

*) Een eenvoudig hanteerbaar lichtgewicht aluminium frame
*) Een volledig aluminium niet roestend frame
*) Alle onderdelen zijn van RVS en kunststof, roesten is ook hier niet mogelijk
*) Alle onderdelen zijn uitwisselbare en na te bestellen
*) De sandwich tuinbordplaten zijn van massief slagvast kunststof of aluminium
*) Een krasvaste bedrukking door middel van zeefdruk of digitaal druk
*) Voorzien van slimme grondpinnen wat zorgt voor stormvaste tuinborden
*) Onze ervaring van 32 jaar wordt in alle tuinborden verwerkt
*) Van A tot Z volledig in Nederland geproduceerd

 


Wilt u een gratis ontwerp ontvangen van uw Lightline of Sline makelaarsbord, zodat u zich een beeld kunt vormen hoe uw reclameboodschap er op dit bord uitziet? Neem nu dan direct contact met ons op, informeer ons over uw wensen en ontvang een vrijblijvend ontwerp van dit makelaarsbord.

 


Afmetingen

Lightline
Hoofdbord: 495 x 600 mm

Sline
Hoofdbord: 495 x 600 mm