FLAGLINE BUDGET MAKELAARSBORD

WAPPEREN IN DE WIND

Ooit een makelaarsbord gezien wat geplaatst kan worden in uw eigen vlaggenhouder? Bij tuinborden.com hebben we er één ontwikkeld en verkrijgbaar tegen budget prijzen. Zo profiteert u van een uitzonderlijk makelaarsbord voor uw verkoopreclame en krijgt het de aandacht van voorbijgangers die het verdient. Dit bord doet met recht zijn naam aan ‘swingen in budget’.

Zo produceren en monteren wij alle tuinborden in eigen beheer, zo ook het Flagline Budget makelaarsbord. Het voordeel hiervan is dat wij snel en makkelijk kunnen inspringen op de wensen van onze klanten.

Voor het bedrukken van de tuinbordplaten maken wij gebruik van een digitaal- of zeefdrukprocedé. Heeft u wensen over de bedrukking of de afmeting van het tuinbord? Informeer ons hierover want wij denken graag met u mee naar de oplossing. Dit tuinbord maakt gebruik van een 25 mm dikke ronde aluminium buis.


Alle voordelen op een rijtje over ons Swingline Budget makelaarsbord:

*) Een eenvoudig hanteerbaar lichtgewicht aluminium frame
*) Een volledig aluminium niet roestend frame
*) Alle onderdelen zijn van RVS en kunststof, roesten is ook hier niet mogelijk
*) Alle onderdelen zijn uitwisselbare en na te bestellen
*) Een krasvaste bedrukking door middel van zeefdruk of digitaal druk
*) Onze ervaring van 32 jaar wordt in alle tuinborden verwerkt
*) Van A tot Z volledig in Nederland geproduceerd


Wilt u een gratis ontwerp ontvangen van uw Flagline Budget makelaarsbord, zodat u zich een beeld kunt vormen hoe uw reclameboodschap er op dit bord uitziet? Neem nu dan direct contact met ons op, informeer ons over uw wensen en ontvang een vrijblijvend ontwerp van uw tuinbord.

 


Afmetingen

Hoofdbord: 700 x 500 mm