Bannerline Makelaarsbord

EVEN SPANNEN EN KLAAR VOOR DE VERKOOP!

Heeft u er weleens over nagedacht om een spandoek als makelaarsbord te gebruiken? Zeer uniek en apart om uw makelaarsboodschap op weer te geven. Bekijk dan eens onze Bannerline makelaarsborden, uniek in de markt door het spandoek.

Zo produceren en monteren wij alle tuinbordframes in eigen beheer, zo ook het Bannerline makelaarsbord. Het voordeel hiervan is dat wij snel en makkelijk kunnen inspringen op de wensen van onze klanten.

Voor het bedrukken van het doek maken wij gebruik van een digitaal- of zeefdrukprocedé. Heeft u wensen omtrent de opmaak of grootte van het doek? Informeer ons hierover want wij denken graag met u mee naar de oplossing.

Dit makelaarsbord maakt gebruik van een 50 mm dik vierkante of 60 mm dik ronde aluminium staander. Het Bannerline makelaarsbord wordt standaard geleverd met een S1 grondpin. Maar u heeft de keuze uit alle 5 typen grondpinnen.


GRONDPINNENAlle voordelen op een rijtje over ons Bannerline makelaarsbord:

*) Een eenvoudig hanteerbaar lichtgewicht aluminium frame
*) Een volledig aluminium niet roestend frame
*) Alle onderdelen zijn van RVS en kunststof, roesten is ook hier niet mogelijk
*) Alle onderdelen zijn uitwisselbare en na te bestellen
*) Een krasvaste bedrukking door middel van zeefdruk of digitaal druk
*) Voorzien van slimme grondpinnen wat zorgt voor stormvaste tuinborden
*) Onze ervaring van 32 jaar wordt in alle tuinborden verwerkt
*) Van A tot Z volledig in Nederland geproduceerd

 


Wilt u een gratis ontwerp ontvangen van uw Bannerline makelaarsbord, zodat u zich een beeld kunt vormen hoe uw reclameboodschap er op dit bord uitziet? Neem nu dan direct contact met ons op, informeer ons over uw wensen en ontvang een vrijblijvend ontwerp van dit makelaarsbord.

 


Afmetingen

Spandoek: 429 x 825 mm