Bannerline Budget Makelaarsbord

EEN SPANDOEK IN BUDGET!

Onze Bannerline tuinborden zijn uniek in de markt. Dit unieke makelaarsbord hebben wij nu ook toegankelijk gemaakt voor beginnende makelaars, de Bannerline Budget. Het is een budget uitvoering, maar wel met behoudt van het unieke spandoek en het design.

Zo produceren en monteren wij alle tuinbordframes in eigen beheer, zo ook het Bannerline Budget makelaarsbord. Het voordeel hiervan is dat wij snel en makkelijk kunnen inspringen op de wensen van onze klanten.

Voor het bedrukken van het doek maken wij gebruik van een digitaal- of zeefdrukprocedé. Heeft u wensen omtrent de opmaak of grootte van het doek? Informeer ons hierover want wij denken graag met u mee naar de oplossing.

Dit makelaarsbord maakt gebruik van een 48 mm dik ronde aluminium staander. Het Bannerline Budget makelaarsbord wordt standaard geleverd met een S1 grondpin.


GRONDPINNENAlle voordelen op een rijtje over ons Bannerline Budget makelaarsbord:

*) Een eenvoudig hanteerbaar lichtgewicht aluminium frame
*) Een volledig aluminium niet roestend frame
*) Alle onderdelen zijn van RVS en kunststof, roesten is ook hier niet mogelijk
*) Alle onderdelen zijn uitwisselbare en na te bestellen
*) Een krasvaste bedrukking door middel van zeefdruk of digitaal druk
*) Voorzien van slimme grondpinnen wat zorgt voor stormvaste tuinborden
*) Onze ervaring van 32 jaar wordt in alle tuinborden verwerkt
*) Van A tot Z volledig in Nederland geproduceerd

 


Wilt u een gratis ontwerp ontvangen van uw Bannerline Budget makelaarsbord, zodat u zich een beeld kunt vormen hoe uw reclameboodschap er op dit bord uitziet? Neem nu dan direct contact met ons op, informeer ons over uw wensen en ontvang een vrijblijvend ontwerp van dit makelaarsbord.

 


Afmetingen

Spandoek: 429 x 825 mm