Avline Base Makelaarsbord

MOOI EN STRAK DESIGN!

De asymmetrische AVline tuinbordframe valt al erg op bij de voorbijgangers. Wat als we daar nog een extra stukje attentiewaarde aan toevoegen? Zo is het AVline Base makelaarsbord ontstaan. Net even dat beetje meer aandacht voor uw reclameboodschap met een aantrekkelijk design.

Zo produceren en monteren wij alle tuinbordframes in eigen beheer, zo ook het AVline Base tuinbord. Het voordeel hiervan is dat wij snel en makkelijk kunnen inspringen op de wensen van onze klanten.

Voor het bedrukken van de tuinbordplaten maken wij gebruik van een digitaal- of zeefdrukprocedé. De tuinbordplaten hebben een vaste afmeting. Heeft u toch andere wensen? Informeer ons hierover want wij denken graag met u mee naar de oplossing.

Dit makelaarsbord maakt gebruik van een 50 mm dik vierkante of 60 mm dik ronde aluminium staander. Het AVline Base makelaarsbord wordt standaard geleverd met een S1 grondpin. Maar u heeft de keuze uit alle 5 typen grondpinnen.


GRONDPINNENAlle voordelen op een rijtje over ons AVline Base makelaarsbord:

*) Een eenvoudig hanteerbaar lichtgewicht aluminium frame
*) Een volledig aluminium niet roestend frame
*) Alle onderdelen zijn van RVS en kunststof, roesten is ook hier niet mogelijk
*) Alle onderdelen zijn uitwisselbare en na te bestellen
*) De sandwich tuinbordplaten zijn van massief slagvast kunststof of aluminium
*) Een krasvaste bedrukking door middel van zeefdruk of digitaal druk
*) Voorzien van slimme grondpinnen wat zorgt voor stormvaste tuinborden
*) Onze ervaring van 32 jaar wordt in alle tuinborden verwerkt
*) Van A tot Z volledig in Nederland geproduceerd

 


Wilt u een gratis ontwerp ontvangen van uw AVline Base makelaarsbord, zodat u zich een beeld kunt vormen hoe uw reclameboodschap er op dit bord uitziet? Neem nu dan direct contact met ons op, informeer ons over uw wensen en ontvang een vrijblijvend ontwerp van dit makelaarsbord.

 


Afmetingen

Hoofdbord: 495 x 745 mm
Opzetbord: 425 x 250 mm