Onderscheidend zijn met een makelaarsbord van Tuinborden.com!

U wilt zich als makelaar graag onderscheiden. Uw eigen huisstijl valt u natuurlijk al op. Maar belangrijk zo belangrijk: u onderscheidt zich van de rest, uw opvallend en kwalitatief perfecte makelaarsbord.

Op Tuinborden.com treft u het grootste assortiment tuinborden aan, aangeboden door ons grote verkoopnetwerk in de BENELUX. Er zit dus altijd wel een dealer van onze borden bij u in de buurt!
Met meer dan 35 jaar ervaring en ontwikkeling in deze productgroep, bieden wij u de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Alle frames en borden worden in Nederland ontworpen en geproduceerd.

Kwaliteit staat op ons voorop, dus goede materialen zijn van groot belang. De door ons geproduceerde makelaarsborden worden gemaakt van aluminium. Aluminium is sterk, lichtgewicht, laat zich goed bewerken, kan in elke gewenste kleur worden gecoat, en heel belangrijk: het roest niet!

We hebben ook verschillende accessoires, zoals bevestigingsklemmen, roestvaste materialen (zoals RVS en / of kunststof). De tuinbordplaten worden vervaardigd uit een hoogwaardig slagvaste kunststof van aluminium sandwichplaat (afhankelijk van het type frame).

Bij elk makelaarsbord, waar spandoeken in process, wordt geprint op een blockout spandoekmateriaal (met een zwarte tussenlaag) om doorschijnen te voorkomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de dealer bij u in de buurt !